Onze doelgroep verlangt en een flexibele werkwijze die kan variëren van 'informeel en ad hoc' tot 'formeel en projectmatig'.  Daarom stemmen wij onze werkwijze af op de wens en behoefte van de individuele cliënt.

Bent u er nog niet uit hoe u het allemaal hebben wilt en wilt u werkende weg keuzes maken en stapsgewijs naar een eind resultaat toe werken, dan nemen wij een meer informele houding aan en nemen u bij hand om het hele proces van idee tot werkende website samen te doorlopen.

Heeft u een duidelijk en concreet idee van hoe uw website er uit moet gaan zien, dan slaan wij het ontwerpen over en gaan wij direct bouwen. Heeft u een strakke planning en wilt u een stevige vinger aan de pols houden, dan zorgen wij voor een professionele aanpak van de opdracht.

Flexibele-aanpak
Bent u bij machte om uw website zelf te beheren en inhoudelijk actueel te houden, dan laten wij dat met een gerust hart aan u over. Uiteraard kunnen wij desgewenst voor de benodigde documentatie en instructie zorgen. Besteedt u dit werk liever geheel of gedeeltelijk uit aan een professional dan bieden onze beheer- en redactieabonnementen uitkomst.

uWzz

Full Service

Kant-en-Klaar

Portfolio