Grafische vormgeving

Gaudi-design
Grafische vormgeving is het visueel vormgeven van ideeën met als doel om mensen iets mee te delen. Dit vereist de inzet van zowel artistieke als technische vaardigheden.  ...Grafische vormgeving

Ontwerp en realisatie

ontwerpers
Doelgerichte samenhang tussen functies, inhoud en structuur. Snel op weg met onze standaard webformules (WebApps), maatwerk voor de finesses. ...Ontwerp en realisatie.

Webdiensten en meer

Kelner
Als de website live gaat blijft uWzz attent meekijken: Nazorg en Services. Uiteraard kunnen wij u nog op meerdere fronten blijven ondersteunen Webhosting, -beheer, redactie, etc.

uWzz: zonder zorgen

mediteren-op-het strand
Uw website zonder zorgen. uWzz neemt u bij de hand en helpt met het formuleren van doelen en wensen, verzorgt de gehele techniek en de eerste basisvulling en meer...

uWzz is een klein Webdesign Internetbedrijf dat op basis van een slim en modulair concept allerhande websites ontwerpt, bouwt en beheert tegen relatief lage kosten. uWzz is een initiatief van Hans Doeve in samenwerking met Korpadisign. Zie verder onder over uWzz.

Hans Doeve is een business consultant, functioneelontwerper en CMS-inrichtingsdeskundige en begeleidt al meer dan 15 jaar grote en kleine bedrijven met het opzetten en uitvoeren van hun internetactiviteiten.

KorpadiSign is een klein maar professioneel, creatief en technisch bureau voor huisstijlontwikkeling, websitedesign en -realisatie alsmede  webhosting en -beheer. Daarbij beschikt  KorpadiSign over een netwerk van PHP-, CMS- en infrastructuurspecialisten waarmee regelmatig op projectbasis wordt samengewerkt. 

Korpadidesign-style 

 

Uw website vanaf € 600,-

JAt3-responsive
uWzz maakt al een mooie website voor € 600,-. Functioneel beheer en webredactie vanaf € 35,- per maand een belangrijke zorg minder. Heeft u specifieke wensen zoals bijvoorbeeld een webshop, E-mail marketing, een bibliotheek of een portfolio? Neem contact op, wij maken graag vrijblijvend een offerte op maat.

Portfolio

uWzz-Portfoliow600

 

Bekijk een greep uit ons portfolio.

  • Deadstock
  • Toonkunstkoor Hilversum
  • Het Eedenhuis
  • VITHaS
  • Segway City Tours
  • PC de Gooiers

uWzz

Full Service

Kant-en-Klaar

Portfolio